Kezelték már Önt flotta tulajdonosként?

Ha az Ön családja kettő vagy több autót tart fenn, nálunk jogosult családi flottakedvezmények igénybe vételére. A folyamatosan meglévő hármat fizet, négyet vihet gumivásárlási akció, valamint ezen felül a meghirdetett ingyenes olajcserén túl egy kiemelt lakossági szolgáltatással is szeretnénk kedveskedni új és régi ügyfeleinknek.

Hiszünk abban, hogy ha Önt előnyökhöz juttatjuk, akkor vidámabb és elégedettebb emberekből áll össze ügyfélkörünk, akiket nagyobb öröm kiszolgálni. Ezért már azoknak a visszatérő vevőinknek is szeretnénk kedvezményeket nyújtani, akik egy családon belül két autót tartanak fenn.

Akárcsak a raktárkészletünkből adott állandó kedvezmények, a családi flottakedvezmény is jelentős megtakarításokat eredményezhet családja számára. Az autók tulajdonosának nem kell ugyanannak a személynek lennie. Elhozhatja hozzánk anyósa vagy lánya autóját is. Elég, ha megadja annak a személynek a nevét, aki családon belül képviseli a flottát, így év végén neki tehetünk egy személyre szabott kedvezőbb ajánlatot, amikor már látjuk, hogy melyik szolgáltatást, milyen gyakorisággal vették igénybe.

Az éppen aktuális akcióinkat kivéve minden szolgáltatásunkból
10 % kedvezményre jogosítja Önt a családi kedvezménye.

Ha élni szeretne családi flotta kedvezménnyel, kérjük, adja meg az alábbi adatokat, majd nyomtassa ki ezt a kupont. A kinyomtatott családi flotta kedvezményre jogosító űrlapot kérjük, vigye magával szervizünkbe.

 

Céges flottakedvezmény

Ha az Ön vállalkozása öt vagy több személygépkocsival dolgozik, akkor feltétlenül érdemes továbbolvasnia. Az általunk kezelt céges gépjármű flották az aktuális lista árakból, a második szezontól nyáron 30 %, télen 35% kedvezményben részesülnek. Az átszerelés költségét flotta nagyságtól függően 10-20%-kal csökkentjük. Az általunk kezelt harmadik szezontól a kedvezmények mértéke a gumi típusától, és a jármű flotta nagyságától függően akár a 45%-ot is elérheti.

Nagyvevőink részére átutalási teljesítést biztosítunk, akár negyedéves elszámolással. Lehetőség van havi egyösszegű (pausál összegű) teljesítésére is, melyet meghatározott időszakonként elszámolunk. Ezen idő alatt az elszámolt munka, illetve termékek díjai akár hitelkeretük mértékében meg is haladhatja az Önök teljesítését.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, kérjük, jelezze azt az info@obudaigumiszerviz.hu e-mail címen, és mi megkeressük Önt, hogy egyeztessük elképzeléseinket.