Gyorsszervizünkben az autójával kapcsolatos összes problémára megtaláljuk a megoldást.

Ha csak a keréknyomást ellenőriztetné, de ha vizsgáztatni szeretné gépkocsiját, akkor is szeretettel várjuk.

Szakembereink csúcstechnológiás autógumi szolgáltatás mellett, vállalnak autójavítást is. Helyben készítjük fel autóját műszaki vizsgára, és le is vizsgáztatjuk azt.

Új autót szeretne vásárolni, és szakszerű átvizsgálásra van szüksége, mi átvizsgáljuk a kiszemelt autót, és tanácsot adunk Önnek. Mikor is kell vezérműszíjat cserélni? Nem tudja volt-e már? Nem érdemes rizikózni, könnyen a motorjába kerülhet. A csere már 20.000.- ft-os munkadíjtól elérhető.

autószerelőLejárt a garanciája? Garancián túli szervizelés díja nálunk a márkaszervizének csak töredéke, de minimum 50%-ot takarít meg minden alkalommal. Fékbetét csere munkadíja egy tengelyen 6.000.- ft.

Nálunk az sem probléma, ha kíváncsi az egyes munkafolyamatokra ( vajon leengedik-e a fáradt olajat teljesen?) végig követheti a munkafolyamatokat személyesen.

Műhelyünkben autókozmetikával is foglalkozunk. Újjá varázsoljuk fényezését, kárpitjait, vagy kitakarítunk.

Olajcsere.

Külön szeretnék foglalkozni ezzel a kérdéssel, mivel nem csak arra ügyelünk, hogy csúcsminőségű olajat ( VALVOLINE Turbo SAE 10W-40) alkalmazunk, de a környezetvédelmi előírásokat is betartjuk.

Vállaljuk a leszerelt abroncsok időszakos tárolását.

Igény szerinti konzerválással.

Milyen abroncsokból áll a kínálatunk?

Minden jól ismert gumiabroncs gyártó cég átfogó termékpalettával képviseli magát a piacon. Mit is jelent ez? A gumiabroncsok folyamatos tervezése, tesztelése, és a marketing óriási költségeket emészt fel. A gyártók úgy használják ki a leginkább ezt a befektetést, ha a piac különböző szegmenseit egyaránt ki tudják elégíteni.

Ez úgy lehetséges, ha gyártanak prémium, közepes, és olcsó abroncsot egyaránt. (sok esetben a különböző árú termékek csaknem azonos tulajdonságokkal bírnak, mert nem gyártanak különböző karkast, vagy azonos gumikeveréket használnak, marad a mintában a különbség.

Természetesen, ha megkérdezünk valakit, annak eszébe jut pár nagy név: Michelin, Good-Year, Continental stb, Valószínűleg mindenkinek van kedvence is. Sokan követik a szaklapok teszteredményeit is. Mi önre bízzuk a választást.

termeszetesen

Természetesen előfordulhat, hogy olyan márkát keres, ami nincs nálunk raktáron. Ebben az esetben is igyekszünk minden igényt minél gyorsabban kielégíteni.

autó abroncsJelölések az abroncson:
Szélesség
Az abroncs magassága a szélesség százalékában
Radiál
Perem átmérő
Súly index
Sebesség index