Motor gumi szervizre van szüksége, mert a legtöbb helyen nem cserélnek motor gumikat?

Ha motor gumis céget keres, ahol javítják és cserélik a motorkerékpárján elkopott gumikat, akkor Óbudán tudunk Önnek segíteni a gumiszervizben.

Motor gumi szerelés a motor gumi szervizben

motorgumiHa úgy érzi, hogy a centrírozás jót fog tenni a motorja kerekének, esetleg cserélni kell a motor gumikat, akkor Önnek olyan gumishoz kell mennie, ahol a motorok szereléséhez szükséges gépek, berendezések vannak.

Biztosan tapasztalta már, hogy a legtöbb gumiszervizben azt mondják, hogy beszerzik Önnek a gumit, fel is szerelik a kerékre, de ennyit tehetnek csupán. Ha kiszereli a kereket, aztán leviszi nekik, majd saját maga visszaszereli, akkor kiszolgálják, mert nekik nincs kapacitásuk, motoremelőjük, nem ismerik a motorokat, stb.

A legtöbb autó gumi szervizben az abroncs cseréjét meg tudják oldani, viszont annak centrírozásához drága adapterre van szükség, ezért azt nem egyensúlyozzák ki. Önnek nem kell külön mondanunk, hogy motornál mennyivel fontosabb a tökéletes centrir, mint egy autónál, hiszen itt a karjai, a feneke, ami először találkozik a hibával. A próbakör után úgyis elviszi valahova kicentríroztatni, ahol ismét ki kell szerelni a motorból a kereket és csaknem kétszer annyit fizet, mintha egyből profikhoz fordult volna. Megéri?

Óbudán a motor gumi szervizben tudunk Önnek segíteni.


Mivel itt egy jól képzett motoros csapat fogadja, így nem gond, ha egy-két javítási problémája is akad, vagy esetleg olajat szeretne cserélni, mi azt is megoldjuk.